Bóbita csoport hírei

Bóbiták kirándulása

Bóbita csoport - 2018 Anyák napja

Bóbita csoport - 2018 Bóbiták is ünnepeltek

Bóbita csoport - 2017 Eljött a karácsony

Bóbiták - 2017 Mikulás programok

Bóbiták - 2017 Mikulás várás

Bóbiták 2017 november

Bóbita csoport mindennapjai 2017 október

Bóbita csoport 2017 szeptember

Bóbita csoport - Barkács a szülőkkel

Bóbita csoport szereplése

Bóbiták júniusa

Bóbiták májusa

Ebben a hónapban nagyon sok esemény, program volt a csoportban. Folyamatosan figyeltük a tavaszt, évszak jellemzőire, tapasztalatszerzésre nagy hangsúlyt fordítottunk.

Anyák napjára minden kis gyermek készített ajándékot életkorának, képességeinek megfelelő szinten. Arra törekedtünk, hogy önálló munkák készüljenek. Szorgalmasan gyakoroltunk néhány dalt, verset és egy kis rövid jelenetet. Ünnepségről külön fotók készültek.
Madarak fák napján, közvetlenül tapasztalták meg az ébredő természetet, távcsővel figyeltük a madarak életét és csendben hallgattuk a madarak ?beszédét".

Több alkalommal fogadtuk a leendő tanító nénit, aki ismerkedett az iskolába készülő gyermekekkel.
Óvoda szinten gyermeknap volt szervezve, legnagyobb sikere az ugráló váraknak volt.
A tanévet, évzáró műsorral és a nagycsoportosok búcsúztatásával zártuk. Óvodánkban ez régi hagyomány, és szülői igény. Elbúcsúztunk az óvoda dolgozóitól és dadus néninktől is.

Bóvita évzáró

Bóbita anyák napja

Bóbiták áprilisa

Ebben a hónapban is sok esemény, program volt a gyermekek számára. Tavaszi megfigyelések folyamatosak voltak, barkácsolások, vizuális tevékenységek mindennap szerveződtek. Húsvéti ünnepkört is megtartottuk. A tavaszi szünetet követően kirándultunk Patcára, a Katica tanyára, melyet kitörő örömmel fogadtak a gyerekek. Órát látogattunk az első osztályban a leendő első osztályosokkal. Megismertük az épület komplexumot, tanító néniket és milyen is egy tanóra. Csoportban dolgozó egyik óvó néni, nyugdíjba vonult, elköszöntünk Tőle. Sokat tartózkodtunk a szabadban, játszótéren. Elkezdtük az anyák napi készülődést, versek és dalok tanulását.

Bóbiták kirándulása

Bóbita húsvét

infoblokkInfoblokk honlapra

logo-befektetes

logo-szechenyi

logo-magyary

lofo-eu

2020regionalis-logo2

Ki olvas minket?

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi