Bóbita december

Ez a hónap nagyon mozgalmas volt a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt.
December 5-én elsétáltunk a parkerdőbe, a vadon élő állatokat ajándékoztuk meg eleséggel, amit a gyerekek otthonról hoztak. Mi voltunk a "Zöldmikulások". Szeretnénk, ha a gyerekek megtanulnák, hogy ezeken az állatokon is tudunk segíteni, gondoskodhatunk róluk.
Még ezen a napon nagy meglepetés várt minket a tornateremben. A szülők mesejelenettel ajándékozták meg a gyerekeket. A jelmezek nagyon ötletesek, az előadás színvonalas és szórakoztató volt.
December 6-án megérkezett a várva-várt Télapó. A gyerekek nagyon türelmesek voltak, ügyesen felköszöntötték, majd mindenki kapott tőle édességcsomagot.
December 7-én nyitott matematikai foglalkozást szerveztünk a nagycsoportos gyermekek szüleinek, de sajnos senki sem élt a lehetőséggel. Szerettük volna bemutatni hogyan szervezünk meg egy-egy foglalkozást, a szülő betekintést nyerhetett volna gyermeke tanulási tevékenységébe.
A karácsonyváró keretében szerveztük meg a nyitott barkács-délutánt, ahol közösen készítettünk díszeket és mézeskalácsot sütöttünk. Mindegyik csoportból jöttek szülők, volt, akinek az egész családja részt vett. Vidám hangulatban töltöttük el a délutánt.
Csoportunk szerepelt a községi karácsonyi ünnepségen.
A téli szünet előtti három napra is szerveztünk egy-egy programot, megvendégeltük a madarakat, ellátogattunk a templomba.
Az óvoda karácsonyi ünnepségét december 21-én délelőtt tartottuk. Mindegyik csoport énekelt, verset mondott. A fenntartó önkormányzat vezetősége átadta az ajándék játékokat. A gyerekek örömmel fogadták a meglepetést, és a délelőtt hátralévő részében midet kibontottuk, és kezdődhetett a játék.

Infoblokk honlapra

logo-befektetes

logo-szechenyi

logo-magyary

lofo-eu

Ki olvas minket?

Oldalainkat 52 vendég és 0 tag böngészi