Civil szféra

Somogyvár Műemlékei Védelmében Közalapítvány

Az Alapítvány célja:

A helyi történelmi nevezetességek ápolását, hirdetését, bemutatását tűzte ki hagyományőrző céljának.

Adószáma: 18767706-1-14

Bankszámlaszám: 11743105-20002808

Elnöke: Dr. Juhász Károly

Telefonszám: 85/340-015

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


"Belőle nőttem én..." Közalapítvány

Az Alapítvány célja:

Az általános iskola és óvoda gyermekeinek korszerű oktatásához szükséges tárgyi és dologi eszközök beszerzéséhez anyagi segítség nyújtása, a kultúra támogatása.

Az alapítvány adószáma: 18766561-1-14
Bankszámlaszáma: 11743105-20002781

Elnöke: Nyers Éva

Telefonszám: 85/340-093

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Somogyvár Községi Sportegyesület

Az Egyesület célja és feladata:

Elősegítse a rendszeres sportolás lehetőségét, az utánpótlás nevelést, az ifjúsági és tömegsport fellendítését, az egészséges életmódra nevelést, a szabadidő kulturált eltöltésének lehetőségét, valamint a községi sportélet támogatását. E cél érdekében felvállalja, hogy segít a sporthoz kapcsolódó táborok, előadások, bemutatók, oktatási és kulturális programok szervezésében, kiadványok megjelentetésében és terjesztésében. Feladata a rendszeres testedzés, a sportolás és a versenyzés lehetőségének biztosítása,a társadalmi öntevékenység és közösségi élet kibontakoztatása,hazai és nemzetközi sportkapcsolatok létesítése és fenntartása.

A Sportegyesület ? céljainak megvalósítása érdekében, megállapodás alapján ? szoros kapcsolatot tart mindazokkal az állami, önkormányzati, társadalmi és gazdálkodó szervezetekkel, amelyek elősegítik céljai megvalósulását, részt vállalnak a Sportegyesület működési feltételeinek biztosításában és fejlesztésében.

Adószáma: 19947619-1-14

Bankszámlaszáma: 11743105-20002619

Elnöke: Gyenis Sándor

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesületet

Az Egyesület célja és feladata:

Közreműködés a közrend és közbiztonság védelmében, javításában, a társadalmi bűnmegelőzés hatékonyságának fokozásában, az állampolgárok biztonságának védelmében, biztonságérzetük javításában.

A működési területén a birtokában lévő technikai eszközök igénybevételével önkéntes tűzoltás, műszaki mentés, közreműködés katasztrófavédelmi feladatokban.  Az önkormányzatra háruló helyi tűzvédelmi, tűzmegelőzési és tűzvédelmi felvilágosító tevékenység végzése, részvétel és közreműködés az önkormányzat polgári védelmi és veszély-elhárítási tevékenységében.  Az egyesület feladatának ellátására önkéntesen jelentkező személyek szervezése, egyesítése és folyamatos továbbképzése a feladat ellátása érdekében. Szervezett keretek között tagjai tűzvédelmi ismereteinek folyamatos fejlesztése.

Az Egyesület céljainak megvalósítása érdekében együttműködik mindazokkal az állami, társadalmi és gazdálkodó szervezetekkel, magánszemélyekkel, melyek segítik az egyesület eredményes működését, céljainak megvalósítását.

Adószáma: 18517240-1-14

Bankszámlaszáma: 671000420-10000661

Elnöke: Gyurákovics László

Telefonszám: 30/6700-755

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.