Hirdetmény

Településképi arculati kézikönyv egyeztetése


A településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény alapján az önkormányzatok településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet készítésére kötelezettek annak érdekében, hogy a települési közösségek hatékonyan óvják meg környezeti kultúrájukat és fejlesszék azt. A település arculati kézikönyv feladata, hogy feltárja és bemutassa a településen jól elkülönülő egye településrészek arculati jellemzőit és értékeit, továbbá, hogy javaslatot tegyen a településképhez illeszkedő építészeti elemek alkalmazására.

Tájékoztatom Somogyvár község lakosságát, a civil- és érdekvédelmi szervezeteket, gazdálkodó szervezeteket, valamint az egyházak képviselőit, hogy önkormányzatunk elkészítette a településképi arculati kézikönyvét, melynek ismertetésére 2017. DECEMBER 18-án (HÉTFŐn) 15.00 ÓRAkor a POLGÁRMESTERI HIVATALban - házasságkötő terem - FÓRUMot tartunk.
(A településképi arculati kézikönyv itt letölthető (PDF-16MB) és a hivatali hirdetőtáblán megtalálható!)
A fórumon, vagy azt követő 8 napon belül írásban terjesztheti elő véleményét a Polgármesteri Hivatal titkárságára leadva vagy elektronikusan a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailre küldve.

Együttműködésüket és segítségüket előre is köszönöm,

Somogyvár, 2017. december 08.

Tisztelettel:

Gyurákovics László sk.
polgármester