IKSZT

Pogányvölgye Kistérségi Kulturális Bemutató

III. Pogányvölgye Kistérségi Kulturális Bemutató, került megrendezésre Somogyváron az IKSZT-ben 2018.május 26.-án. A programban öt csapat képviseltette magát, a Szőlősgyörki Nyugdíjas Klub, Lengyeltóti Nyugdíjasok Egyesülete, Buzsáki Nyugdíjasok Egyesülete, és a Somogyvári Sárga Rózsa Népdalkör Egyesülete, amelyben 8 nyugdíjas 3 kisiskolás gyermekkel szerepelt együtt idén legelőször.
A Várdaiak nyugdíjas csapata vendégszereplőként volt jelen a műsorszámokban. Néptáncukkal méltán emelték a rendezvény színvonalát.
A Sárga Rózsák legközelebb június 4.-én, a Somogyvári Szent László Általános Iskola pedagógus napi ünnepségén lépnek színpadra, majd minden évben a hagyományokhoz híven megszervezésre kerülő Szent László napokon, illetve Erdélyben Szentdemeteren, a község testvértelepülésén.
A csapatok újra megküzdhetnek egymással, ősszel a gálán, melynek főbb helyszínei, Kaposvár, Taszár, Mesztegnyő, Buzsák. A közös szurkolásra mindenkit szeretettel vár Bori néni és a Sárga Rózsák?

Hegedüs Henrietta

Somogyvár ifjú polgárai 2018

2018.május 25-én (pénteken) Somogyvár ifjú polgárait köszöntöttük egy tízezer forintos vásárlási
utalvánnyal és egy emléklappal.

Az IKSZT eddigi programjai röviden, képekkel

IKSZT1

IKSZT2

IKSZT3

IKSZT

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium az 1698/2005/EK rendelet 56. cikke alapján az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. tengelyes vidékfejlesztési intézkedésének keretében, a gazdaság és vidéki lakosság számára nyújtott alapszolgáltatásokhoz kapcsolódó Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér kialakítására és működtetésére igénybe vehető támogatás elnyerése érdekében Somogyvár Községi Sportegyesület 2009-ben pályázatot nyújtott be.

Pályázatunk sikeres volt, melynek eredményeként egyesületünk IKSZT címbirtokos lett. A szolgáltatás nyújtására az önkormányzat tulajdonában lévő, de az egyesület által bérelt Faluház épületében kerül sor, melynek komplex felújítására is lehetőség nyílt a pályázat keretében.

Az Integrált Közösségi Szolgáltató Tér ünnepélyes átadására 2014. január 22-én 16.30 órakor kerül sor. Az átadó ünnepséget megelőzően délelőtt 10.00 órától pedig a létesítmény nyílt napot tart, melynek keretében szabadon megtekinthető és megismerhető a megvalósult fejlesztés.

infoblokkInfoblokk honlapra

logo-befektetes

logo-szechenyi

logo-magyary

lofo-eu

2020regionalis-logo2

facebookicon

elado ingatlanok

Ami megdobogtatja a szívünket

Kormorán:
Somogyvár visszavár
c. dala

Ki olvas minket?

Oldalainkat 18 vendég és 0 tag böngészi