IKSZT

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium az 1698/2005/EK rendelet 56. cikke alapján az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. tengelyes vidékfejlesztési intézkedésének keretében, a gazdaság és vidéki lakosság számára nyújtott alapszolgáltatásokhoz kapcsolódó Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér kialakítására és működtetésére igénybe vehető támogatás elnyerése érdekében Somogyvár Községi Sportegyesület 2009-ben pályázatot nyújtott be.

Pályázatunk sikeres volt, melynek eredményeként egyesületünk IKSZT címbirtokos lett. A szolgáltatás nyújtására az önkormányzat tulajdonában lévő, de az egyesület által bérelt Faluház épületében kerül sor, melynek komplex felújítására is lehetőség nyílt a pályázat keretében.

Az Integrált Közösségi Szolgáltató Tér ünnepélyes átadására 2014. január 22-én 16.30 órakor kerül sor. Az átadó ünnepséget megelőzően délelőtt 10.00 órától pedig a létesítmény nyílt napot tart, melynek keretében szabadon megtekinthető és megismerhető a megvalósult fejlesztés.

infoblokkInfoblokk honlapra

logo-befektetes

logo-szechenyi

logo-magyary

lofo-eu

2020regionalis-logo2

facebookicon

elado ingatlanok

Ami megdobogtatja a szívünket

Kormorán:
Somogyvár visszavár
c. dala

Ki olvas minket?

Oldalainkat 60 vendég és 0 tag böngészi